Tuli sit vähän tylsä vkl, siirsin eilen rahani toisesta pankista S-pankin tililleni mutta nepä ei sit ollutkaan päivässä siirtyneet. Nyt sit kärvistellään maanantaihin asti täysin rahattomana, kiva kiva! Sanotaanko että muutenkin kulunut viikko on ollut täynnä vastoinkäymisiä niin kai tääkin sit oli vielä odotettavissa. Huomenna oli tarkoitus lähteä parin entisen työkaverin kanssa vähän oluselle mut taitaa nyt jäädä sekin sit väliin.

Törmännyt netissä taas viime päivinä hyviin teksteihin mitkä on pistänyt miettimään myös omaakin elämää ja sitä miten asioihin pitäisi suhtautua. Laitan tähän nyt muutaman mitkä on mun mielestä jakamisen arvoisia.

"Vahvinkin väsyy joskus. Iloisinkin on joskus surullinen. Huolehtija haluaa joskus itsekin huolenpitoa. Ahkerinkin kaipaa jonkun jakamaan työtaakkansa. Rakastavin haluaa tuntea olevansa rakastettu. Kaikki ei ole sitä mitä päälle päin näyttää."

"Ajatella, jos ei koskaan voisi tulla iloiseksi tai pettyä, mietti isä veneen kiitäessä läpi myrskyn. Ei koskaan voisi pitää kenestäkään, ei suuttua eikä antaa anteeksi. Ei koskaan voisi nukkua eikä palella, ei koskaan erehtyä, ei tuntea vatsakipua eikä toipua siitä, ei viettää syntymäpäivää, ei juoda olutta eikä tuntea pahaa omaatuntoa... kauheata. Kaikki,"

"If you never tried -you wouldn't get anything. If you fail -then try again. You may fail again -then fail better"

"Why Complicate Life?

Missing somebody? -Call

Wanna meet up? -Invite

Wanna be understood? -Explain

Have questions? -Ask

Don't like something? -Say it

Like something? -State it

Want something? -Ask for it

Love someone? -Tell it

We just have one life, keep it simple"